Wat eten we deze week?

Ik had dit weekend weinig tijd om mijn salade voor de week te maken, maar had wel heel erg veel zin in aubergine. Uiteindelijk is het een salade met gegrilde aubergines met artisjok, rucola en zonnebloempitjes geworden! Onlangs hoorde ik dat het nieuwe boek van mijn held Ottolenghi er is. Het stond al een tijdje op mijn to do lijstje om er iets uit te maken en het is een bloemkooltaart geworden die er alleen al prachtig uit ziet! Eigenlijk hebben we het hier over de klassieke bloemkool met kaas, maar dan anno 2015 verwerkt in een taart! De taart bleek zowel warm als koud heerlijk te zijn. En natuurlijk heb ik deze week ook weer een paar avonden weinig tijd, en dan is deze linzencurry met kip en spinazie ideaal. Hij staat binnen 20 minuten op je tafel!

IMG_1484IMG_1498IMG_1493

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s