Goddelijke toetjes!

Iedereen die mij een beetje kent, weet dat ik een ongelofelijk toetjesmonster ben. Vroeger keek ik uit naar de monapudding die op tafel zou komen, als ik uit eten ga dan zijn de toetjes het eerste dat ik bekijk en stiekem ben ik altijd een beetje teleurgesteld als mensen na het hoofdgerecht zeggen dat er geen toetje meer volgt.

De afgelopen maand maakte ik drie nieuwe toetjes: passievruchtpudding, perzik-ricottataartjes en tiramisu van aardbei en cantuccini. Dit leek me een mooie gelegenheid om nog wat andere goddelijke toetjes die al langer op mijn site staan te promoten 😉 Van links naar rechts: pannacotta met gezoute karamel, limoncello tiramisu, affagato, karnemelkhangop met kletskop en karamel, citroenpuddinkjes met saliekoekjes, sticky vijgen met kaneel, plaattaart met peer en fragipane, meringue van rozenwater en pistache en baklava.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s