Winterse kost

De winter is qua koken mijn lievelingsseizoen… Stamppot, stevige soepen, kaasfondue en warme toetjes: heerlijk! Met mijn hoofd al deels in de Oostenrijkse bergen maakte ik een op wintersport geïnspireerd menu voor kerstavond met Geitenkaas-Weizenfondue, Rostitaart met gruyere, salie en prei en als toetje Haselnussmakronen. Een ideale combinatie 🙂 Verder was de decembermaand goed voor een Franse preisoep met Roquefort en een goddelijke warme veganistische appelpeercrumble gemaakt van dadels! En mocht je binnenkort van plan zijn een stamppot te maken, ga dan voor de Ottolenghi variant op wortelstamppot door zoete aardappel, knolselderij, linzen en gesmoorde sjalotjes toe te voegen: smullen!

Een fijne jaarwisseling! Ik hoop in 2017 weer wat meer aan Hillie’s keuken toe te komen 🙂

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s