Februari feestmaand

Eigenlijk is december de feestmaand. Februari is eigenlijk een beetje treurig. Het is koud, grijs weer en je realiseert je: de winter is nog lang niet voorbij, we moeten nog zeker t/m maart… Daarom ben ik ontzettend blij dat ik in februari jarig ben: een lichtpuntje in deze grauwe maand 🙂 Voor mijn verjaardag wilde ik heel graag deze feestelijke meringuetaart maken: het leek me de perfecte gelegenheid! Gecombineerd met een klassieker die ik ook al heel lang op het wensenlijstje had staan: coq au vin. Als voorgerechtje had ik dit keer mijn aardpeersoep met pastinaak, maar wat ook een hele goede zou zijn, is deze salade van warme geitenkaas met stoofpeertjes.

Verder heb ik deze maand mijn assortiment salades om mee te lunchen weer uitgebreid! Van orzosalade met pompoen, tot noedelsalade met edamame, limoen en sesam, tot warme salade van paddenstoelen en pompoen. Allemaal eveneens lekker als avondmaaltijd!

Tot slot deel ik met jullie mijn nieuwe liefde: polenta! Dit gerecht van polenta met paddenstoelen en Taleggio van Ottolenghi is echt heerlijk en een aanrader om zo snel mogelijk te maken 🙂

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s