Li la lente?

Hoewel het weer het nog een beetje laat afweten, is het natuurlijk alweer officieel lente. De wispelturigheid in temperatuur en zon vindt zijn weerslag in mijn kookinspiratie. Terwijl een vrij stevige mosterdsoep met spek, een garnalencurry  en een wilde rijstsalade met linzen, noten en rozijnen stiekem best lekker zijn op de koude dagen in april, stralen de frittata met groene asperges en quinoasalade met babybietjes één en al lente uit. De gevulde portobello’s met spinazie en geitenkaas kunnen in ieder geval wat mij betreft altijd 🙂 En ook de Mango Meringue Mess gaat het altijd goed doen – al ziet die er weer absoluut zomers uit. Kortom, een lentetrend kan ik er nog niet in ontdekken, maar lekker is het allemaal wel!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s