Lekker voedselweekend

Dit weekend was het heerlijk weer! Ik heb het ingeluid met een borrel @ Proeflokaal Reijngoud in Rotterdam. Hier hebben de een groot assortiment aan speciaalbiertjes op de tap en overheerlijk bourgondische bitterballen (echt vlezig!). Daarna werelds gegeten bij de Bazar. Op zaterdag koffie gedronken bij Koffie Leute! In een soort oude garage aan de Westerkade komen koffie, kledingbibliotheek (!) en start-ups samen. Als je van plan bent om langs te gaan, raad ik je de goddelijke rabarbercrumble aan! De pistache-amandeltaart mag er ook zijn, maar de crumble wint! ’s Avonds heb ik een simpele spinazierisotto met gorgonzola van Jamie Oliver gemaakt. Ideaal om een grote pan te maken en maandagavond voor het sporten weer van te eten!

Zondag scheen de zon en kwam eindelijk die langverwachte nazomer! Heerlijk om na lange tijd weer eens buiten te kunnen lunchen! Mét uitzicht op de Dom in één van de leukste straatjes van Utrecht genoot ik bij Rabarber van een salade van pompoen, linzen, biet en feta met een worteltaartje én goede cappuccino toe. Aanrader om een keer langs te gaan! ’s Avonds gesmuld van een tarte tatin van aubergine en rode ui, met een deeg van tijm! Hij is bewerkelijk, maar wel erg lekker!

IMG_1585IMG_1567 IMG_1573

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s