Franse week bij de Lidl!

Lidl Franse week

Ik ben groot fan van de Lidl en alle Delicieux producten die ze zo nu en dan hebben. De kaasjes zijn bijvoorbeeld echt van goede kwaliteit, dus die koop ik er heel graag! Dit is hét moment om wat extra bijzondere kaasjes in te slaan bij de Lidl, want het is Franse week! Morbier, Tomme, geitenkaas met spek, you name it! Loop na de kaasafdeling direct door naar de wijnen, want de Lidl heeft voor de gelegenheid Franse wijnen, waar een paar lekkere bij zitten (zoals de Chateneuf du Pape)! Tot slot is er een varia aan Franse producten (zoals macarons uit de diepvries en croissaintjesdeeg), maar die raad ik niet direct aan. Zelf maken is altijd lekkerder 🙂 Op naar de Lidl nu het er nog is!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s