Een week vol probeersels

Deze week heb ik een paar interessante gerechten uitgeprobeerd met ingrediënten die je misschien niet direct bij elkaar zoekt. Ik vind het leuk om mijn eters te verbazen met atypische gerechten en daarvoor leenden deze recepten zich perfect! Ik maakte een (al zeg ik het zelf) prachtige cake van olijfolie, mandarijn & rozemarijn, geen zoete appelcrumble maar juist een hartige cheddarcrumble over portobello’s en geen traditionele Boeuf Bourguignon, maar een Biet Bourguignon. Verder ben ik heel blij dat het herfstseizoen is aangebroken, want dat betekent dat ik mijn favoriete ingrediënt allertijden, de pompoen, weer kan eten! Ik maakte een pompoenquiche met gorgonzola, gedroogde vijgen en walnoten en lunchte deze week met een salade van pompoen, bieten, linzen & feta.

IMG_1938IMG_1868 IMG_1818IMG_1805

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s