Een weekend vol chili’s

Hierbij een recept voor een steengoede chili con carne, én een chili sin carne: een net zo smaakvol vegetarisch equivalent! Daarnaast zet ik eindelijk mijn recept voor de meest succesvolle appelkaneeltaart online. Iedere keer dat ik deze taart maak, is ‘ie een daverend succes. Dus mocht je nog iets zoeken voor een traktatie waarmee je indruk wilt maken: dit is hét recept! Het geheim? Kaneel! En dat ingrediënt zit eigenlijk in alle vier de gerechten die je hieronder op de foto ziet 🙂 Op de laatste foto zie je trouwens affagato: een super simpel en traditioneel toetje van ijs verdronken in koffie.

IMG_2584IMG_2583 IMG_2482IMG_2512

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s