Het is herfst!

Eindelijk, mijn lievelingsseizoen is aangebroken! 🙂 Niet alleen vanwege de prachtige kleuren van de bladeren aan de bomen en vanwege de herfstcollectie met warme vesten en mooie tinten, maar ook vanwege de heerlijke ingrediënten! Uiteraard is de pompoen mijn all time favourite, maar ook bospaddenstoelen en spruiten vind ik heerlijk in deze maanden.

Deze week ben ik dan ook een beetje losgegaan met de pompoen. Ik maakte er een zeer smaakvolle stoof, cheesecakes & humus van! En nog steeds ben ik de pompoen niet zat, dus je kunt hier de komende weken nog meer lekkers van deze oranje held verwachten! Verder kan ik de zeer gemakkelijke paddenstoelensoep met walnotenpesto aanraden. Een hele pure smaak van paddenstoelen! Deze maakte is als voorgerecht tijdens een diner, maar als maaltijdssoep kan ‘ie ook heel goed. Een andere absolute aanrader is de salade van gekarameliseerde spruiten, peer & pecannoten! Hiervoor krijg ik altijd veel lof en hij staat binnen no time op tafel! Tot slot nog wat lunchinspiratie: farrosalade. Dit graan lijkt op de Honey Smacks van Kellogg’s (ja, echt waar) en is heerlijk vullend met courgette, munt & artisjok!

IMG_2293IMG_2357  IMG_2379IMG_2406

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s