Hapjesparade!

Woehoe, vorige week heb ik mijn eerste cateringklus gehad met Hillie´s keuken! Op een verjaardagsfeest verzorgde ik voor zo’n 40 gasten de hapjes. We begonnen met koffie en thee met daarbij een banoffee pie, een vierkantje dadeltaart of een oreotruffel. Vooral de dadeltaart is ideaal voor zo een grote groep. Ik maakte een dubbele portie in een grote vierkante springvorm en kon er rond de 20 vierkantjes uit snijden! De banoffee pie was overigens de grote winnaar van de avond!

Daarna volgden schalen met koude hapjes, bestaande uit een flinterdun toastje met gravad lax (de absolute publiekslieveling; ik moest telkens naar de keuken rennen om ‘m aan te vullen), rosbiefbuideltjes, witlofschuitjes met blauwe kaas en peer, baba ganoushrolletjes & forelmousse met biet en appel.

Als warme hap had ik Zweedse gehaktballetjes met jam en mosterd en als afsluiter voor iedereen een stukje plaattaart met brie, witlof, rode ui & honing.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s