It has been a while

Oeps, al sinds februari geen post meer gedaan! Excusez-moi, maar ik kon er gewoonweg de tijd niet voor vinden. Deze update houd ik helaas ook kort, maar wel een paar nieuwe gerechtjes voor de lunchspiratie!

Twee gerechten voor het avondeten met verse bieten en geitenkaas! De beet & greentaart is een lekker vegetarisch gerecht. Een taartkorst gemaakt van onder meer havermout, gevuld met geraspte bietjes en geitenkaas. De roze risotto kleurt ook lekker roze door de toevoeging van verse bietjes uit de oven.

Voor wat betreft de lunch ben ik tegenwoordig een groot fan van gegrilde courgette. Lekker met kaneelquinoa in deze Marokkaanse salade, of gecombineerd met geitenkaas, basilicum en rucola. Vorige week at ik deze zoete aardappelsalade met forel en spekjes voor het eerst, maar ik ga ‘m zeker vaker maken. Hij was heerlijk.

Oké, dit was ‘m dan alweer voor de maand april, maar de volgende update kom sneller: ik beloof het!

PS. Wist je trouwens dat alle recepten van deze site te vinden zijn onder het kopje receptenindex? Met andere woorden, ik heb meer gerechten dan die je onder de kopjes vindt.. Ik kreeg laatst de feedback dat dat niet duidelijk was, dus bij dezen 🙂

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s